Telefon:
0768 560 505

Adresă sediu:
​Călărași, Bdul Cuza Voda, NR. 2A

Despre Noi

Bun venit la Divertiball, lider în proiectarea și montarea locurilor de joacă modulare de înaltă calitate. Suntem o echipă pasionată de crearea de spații de joacă sigure, inovatoare și captivante pentru copii. De la conceptul inițial până la finalizarea proiectului, ne străduim să oferim soluții personalizate și servicii excelente clienților noștri.

Experiența și Expertiza Noastră

Cu o experiență vastă în domeniul proiectării și montării locurilor de joacă modulare, ne mândrim cu faptul că am contribuit la dezvoltarea numeroaselor spații de joacă de succes. Echipa noastră de specialiști talentați, care include designeri, ingineri și montatori profesioniști, lucrează împreună pentru a transforma viziunile clienților noștri în realitate.

Despre noi divertiball locuri de joaca modulare
Despre noi Divertiball locuri de joaca modulare

Calitatea și Siguranța sunt Prioritățile Noastre

La Divertiball, punem siguranța și calitatea pe primul loc în tot ceea ce facem. Fiecare proiect pe care-l abordăm este supus unui riguros proces de control al calității, pentru a ne asigura că locurile de joacă modulare pe care le proiectăm și le montăm îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și rezistență. Folosim materiale durabile și non-toxice și implementăm cele mai recente inovații tehnologice pentru a crea spații de joacă moderne și fiabile.

Soluții Personalizate pentru Fiecare Proiect

Suntem conștienți că fiecare spațiu de joacă are nevoi și cerințe unice. De aceea, colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege în profunzime viziunea și obiectivele lor. Fie că este vorba de afacerea ta, un centru educațional sau o grădiniță, oferim soluții personalizate adaptate la fiecare proiect. Fiecare detaliu este luat în considerare, de la planificare și design până la selecția atentă a echipamentelor și instalația finală.

Executăm proiecte 3D

La Divertiball, proiectarea locurilor de joacă modulare se realizează cu ajutorul tehnologiei avansate de modelare 3D. Echipa noastră de designeri talentați utilizează software-ul de ultimă generație pentru a crea vizualizări interactive și realiste ale spațiilor propuse, permițând clienților să exploreze în detaliu fiecare aspect al designului și să aducă ajustări personalizate înainte de montaj. Această abordare inovatoare asigură rezultate precise, în armonie cu mediul înconjurător și în conformitate cu cerințele specifice ale fiecărui client.

F.A.Q.

Întrebări Frecvente

Ce sunt locurile de joacă modulare?

Locurile de joacă modulare sunt structuri de joacă personalizabile, alcătuite din diferite module și componente. Acestea permit combinarea și adaptarea lor pentru a crea spații de joacă funcționale, unice și variate, potrivite pentru diverse grupe de vârstă și interese.

Ce beneficii oferă locurile de joacă modulare?

Locurile de joacă modulare oferă numeroase beneficii. Acestea încurajează dezvoltarea fizică și mentală a copiilor, promovând coordonarea motorie, creativitatea și interacțiunea socială.De asemenea, acestea pot fi adaptate la nevoile și spațiul disponibil, fiind ușor de extins sau reconfigurat.

Sunt locurile de joacă modulare sigure?

Da, siguranța este o prioritate pentru noi. Locurile de joacă modulare proiectate și montate de echipa Divertiball sunt supuse unor standarde stricte de siguranță. Utilizăm materiale durabile și non-toxice, implementăm măsuri de protecție împotriva accidentelor și urmăm recomandările și reglementările în domeniu.

Cât timp durează montarea unui loc de joacă modular?

Durata montării unui loc de joacă modular poate varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului. După ce am stabilit toate detaliile, vom furniza un calendar estimativ de execuție și montaj.Echipa noastră de montatori profesioniști lucrează eficient și respectă termenele stabilite.

Galerie proiecte